Cxense Display

Ski Rørleggerbedrift AS


 

Telefon: 64 94 30 90

E-post

Nettside

www.skiror.no

Daglig leder

Lars Nannestad

Adresse

Brekkeveien 16

1430 Ås

Ski Rørleggerbedrift AS er en rørleggerbedrift med 7 ansatte som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter på Østlandet.

-----------------------------------------------------------------------

Åpningstider i butikken uke 21:

Mandag til onsdag 09.00-16.00.

Torsdag og fredag stengt.

 

Butikken er åpent som normalt mandag 29.05 kl 09.00

 

Ønsker alle en fin Kristi Himmelfartshelg!

-----------------------------------------------------------------------

Ski Rørleggerbedrift etablerte seg i 1986 i Follo og har hatt Follo og omegn som marked siden den tid. Vårt fokus fra starten av har vært å møte kundens krav i forhold til kvalitet, utvalg, pris og kompetanse. I vår butikk kan du bli inspirert, og få faglig eksperthjelp på veien til et nytt prosjekt eller drømmebad. Vi har ca 100 kvm med baderomsmøbler og utstyr til hytte, skulle det være noe vi mangler hjelper vi deg med dette også.

 

 

I vår 100 kvm butikk tilbyr vi et bredt utvalg kvalitetsprodukter. Det er alltid gode tilbud hos Ski Rørleggerbedrift AS – kompetanse og service er en selvfølge. Vårt mål er også å tilstrebe og hjelpe med det vi ikke har inne, og hjelpe med gode løsninger om det skulle være enkelt eller utfordrende.

Velkommen til vår butikk i Ås!

 

 

Vår fagkunnskap gjør det trygt for deg å handle hos oss, vi vet hvor viktig det er å velge rett løsninger for å møte akkurat dine behov. Vi setter deg som kunde i fokus, og tenker alltid kvalitet, pris og utvalg for å kunne tilfredstille dine krav til en komplett VVS- og baderomsbutikk.