Slik har Nicki og Malene skapt luksusbaderom med italienske detaljer

Med en minimalistisk stilsikker tråd er det særlig en ting, som går igjen på Nickis og Malenes baderom. Bli med innenfor, og bli inspirert av de to velværerommene.

 

Som resten av hjemmet kan baderommet representere din personlige stil og de ting du har en forkjærlighet for. Om det er stramme linjer, rene flater eller ekstravagante materialer.

Hjemme hos Nicki og Malene, som bor med sønnene Matheo og Filippo, var det særlig en ting, som satte standarden for hvordan deres to baderom skulle se ut – Nickis spesielle forkjærlighet til Italia.

© Thomas Dahl

PÅ BILDE Et stilrent uttrykk på baderommet blir mykt opp med sennepsgule detaljer og en lysegrå farge på møbelet, som er i fra Laufen.

Selvom den italienske innflytelsen ikke nødvendigvis blir lagt merke til ved første øyekast kommer den til sin rett i detaljene med fliser, servanter og armaturer.

Sistnevnte er nemlig fra serie Kartell by Laufen, som navnet antyder, er det et samarbeid mellom den sveitsiske produsenten av kvalitetstilbehør til baderommet og det italienske merke, som er særlig kjent for sine karakteristiske designs med fargerike uttrykk.