Rørspesialist 1

Bedriften ble etablert i 2009 og grunnleggerne har over 20 års erfaring i rørfaget!

Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 1 i tillegg til ADK-1 sertifisering. Rørspesialist 1 er i tillegg autorisert som varmepumpeforhandler for både Toshiba og Mitsubishi. Vi opererer i områdene Averøy, Kristiansund, Eide og Fræna, der vi utfører det meste innen rørleggertjenester:

Alt fra små serviceoppdrag til store industrianlegg:

 • Ved nybygg tilbyr vi totalpakke med sanitæranlegg og gulvvarmeanlegg med varmepumper luft/vann og væske/vann.
 • Alt innen serviceavtaler i industribygg: på rør-, sprinkel- og airconditionanlegg, evt. også varmepumper.
 • Ved modernisering: totalpakker med snekker, elektriker, flislegger og rørarbeider.
 • Alt av varmeanlegg med styringssystemer.
 • Installasjon og service på varmepumpe luft/vann, væske/vann og luft/luft.
 • Alt innen sanitæranlegg i boliger, offentlige bygg og elles der det er behov.
 • Opplegg og montering av sentralstøvsuger.

Velkommen til butikken vår! Vi har 100 m2 med utstilte baderomsmøbler, armatur til bad, kjøkkenarmatur, dusjkabinetter, klosetter, varmepumper og mye mer! I butikken har vi fagfolk som kan hjelpe deg med en trygg og hyggelig handel!

Tjenester

 • Vakttelefon
  vakkttelefon.jpg

  Trenger du hjelp? Vi har 24 timers vakttelefon, så du vil garantert få tak i oss. Vi er klare til utrykning, og møter opp når vi har sagt vi skal komme. Det er egne priser på rørleggeroppdrag utenom ordinær åpningstid.   

 • Butikk
  butikk.jpg

  Vi har butikk! Hos oss finner du flere baderomsprodukter i utstilling. Baderomsmøbler, vaskeromsmøbler, armatur til dusj, kjøkken og bad, dusjløsninger samt butikkansatte med svært god kjennskap til disse produktene. Hos oss kan du bestille både produkter og rørleggertjenester, se produktene «live» før du handler, samt få gode råd og innspill fra fagpersoner innen VVS.  Velkommen innom for en uforpliktende prat.

   

 • Service
  service.jpg

  Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

 • Sanitær
  sanitær.jpg

  Innvendige vann- og avløpsinstallasjoner fra kommunale ledninger til alt inne i huset. Montering av tekniske vannsystemer, synlige og skjulte, samt utstyr koblet til vann og avløp. Prosjekteres og utføres slik at god hygiene og helse blir ivaretatt, vannkvaliteten ikke forringes og slik at avløpsvann bortledes i takt med tilført vannmengde.

 • Varme
  varme.jpg

  Varmeanlegg er et anleggssystem hvor oppvarmingen skjer fra et sentralt kjelanlegg som drives med olje, gass, fast brensel, solvarme, varmepumpe og/eller elektrisk kraft. Et sentralvarmeanleggs hovedkomponenter er kjelen, rørsystemet, vannbåren gulvarme, konvektorer, radiatorene og automatikken for styringen av varmeavgivelsen. Fra det sentrale kjelanlegget distribueres det varme rundt om i bygget med et varmebærende medium som kan være vann, damp eller luft. Vi monterer alle typer vannborene anlegg i boliger og industribygg.

   

 • Rehabilitering
  Bilde av skruerModernisering/ oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg. Våre rørleggere er spesialister på å skreddersy tidsriktige og energisparende løsninger for private og bedrifter. Vi gjør alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.
 • Næring
  Bilde av næringsbygg

  Vi arbeider mot det profesjonelle marked, også offentlige bygg.

  Produksjonsanlegg, butikker, lagerbygninger, verksteder osv.

   

Sertifikat

 • Godkjent ansvarsrett

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.