Tjenester

Rehabilitering

Planer om å modernisere ditt baderom/ våtrom?
Et gammelt og slitt bad trenger ikke å være helt “ødelagt” for å gjennomgå en rehabilitering. Vi hjelper deg med planlegging av nytt bad og faglig utførelse i henhold til Byggebransjens Våtromsnorm. Vi påtar oss totalrenovering av våtrom med våre dyktige rørleggere. I samarbeid med anerkjente snekkere, elektrikere, flismurere og malere tilbyr vi deg gunstige løsninger for ditt nye våtrom. Rehab av bad i Os, Fana, Bergen og omegn tilbys gamle og nye kunder. Rehabilitering av bad oppleves gjerne som en høy kostnad. Oppussing og rehabilitering er en investering i boligens verdi. I tillegg til at man har glede av badet mens man bor i boligen, vil dette nesten alltid øke boligens verdi. Vi tar gjerne på oss rehabiliteringsoppdrag av eksisterende bolig hvor det trengs nytt rørleggerarbeid / VVS-løsninger. Ta kontakt for befaring med prisoverslag.

Nytt bad fra varme & rørteknikk

Varme

Mange tenker at å velge riktig varmepumpe, vannbåren varme eller andre oppvarmingsløsninger er vanskelig. Og dette kan faktisk by på en del utfordringer. Heldigvis står vi i VRT klar for å hjelpe deg med å velge riktig produkt, installasjon, service og vedlikehold. Vi finner den varmeløsningen som passer best hjemme hos deg.

Hva har du igjen for å velge riktig varmeløsning?

  • Miljøvennlig / gunstig for miljøet
  • Penger spart
  • Økt boligverdi
  • Bedre og mer komfortabelt innemiljø

Prøv oss! – Stol på at vi finner den varmeløsningen som passer best hjemme hos deg, enten det dreier seg om nybygg eller rehabilitering. Ta kontakt for en uforpliktende befaring. Vi står parat til å bistå med valg av riktig løsning, montering, innstillinger og justering.

Varmeanlegg fra varme & rørteknikk

Service

Vi utfører det meste innenfor servicearbeider og kan bistå med f.eks:

  • Utskifting av varmtvannsbereder servant, klosett eller dusjarmatur
  • Utskifting av dusjkabinett, baderomsmøbler
  • Reparasjoner / utskiftning av øvrige VVS-produkter.

Vi har også et godt kontaktnettverk og kan f.eks formidle oppgraving av utvendige vann og avløpsledninger trenger utskifting. Vi gir gunstige priser på utskifting av VVS-produkter.

Bilde av Varme & rørteknikk servicejobb på toalett

Nybygg

Når du bygger nytt er det mye som skal planlegges og noen av de viktigste beslutningene som skal tas er hvordan du vil ha det i din nye bolig. Det dreier seg om oppvarmingskilder, hvordan badet skal designes, løsninger for vaskerom eller andre installasjoner der vann er nødvendig, varme eller sanitær. Vi i VRT har lang erfaring med prosjektering og oppføring av slike løsninger for vaskerom, bad, kjøkken, eller komplette VVS installasjoner. Vi har de kjente og kjære merkevarene innen VVS-utstyr og kan levere et stort utvalg og kvalitet innen baderomsmøbler, vasker, toaletter, dusjkabinetter og varmtvannsberedere. Med vår hjelp får du muligheten til å gjøre endringene som du ønsker.