Norges beste rørleggerlærling!

20.10.13 ble Martin Gulstad Andersen fra Wislan Rør AS kåret til Norges beste rørleggerlærling under messa Bygg Reis Deg.

Gjennom messedagene har Martin Gulstad Andersen og 3 andre rørleggerlærlinger gjennomført sine svenneprøver live foran publikum i hver sin bås på NRL-standen. Til tross for settingen, beviste alle fire at de kan faget sitt.

I tillegg til å få Meget Godt Bestått på sin svenneprøve, kan Martin Gulstad Andersen smykke seg med tittelen Norges beste rørleggerlærling. Han har jobbet en del med boligvarme fra før av, og syntes oppgaven var grei. I tillegg til at det var en uvant setting å skulle jobbe foran publikum, opplevde han at det var en del som kom med innspill underveis.

På sidelinja sto en fornøyd sjef til den nybakte norgesmesteren. Wislan Rør AS satser mye på lærlinger, som utgjør en stor andel av medarbeiderne i bedriften. Andre Wiseth oppfordrer også andre bedrifter til å satse på ungdommen: - Skal du ha flinke folk i bedriften, bør man produsere dem selv, sier han.

Vi gratulerer alle med fantastisk innsats og at de stiller opp som gode forbilder for fagutdanningen.

Martin.JPG

Opprinnelig tekst og bilde fra Birgitte Henriksen og VVS Aktuelt.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.