Cxense Display

Joar Løken AS

Man-fre: 9:00 - 16:30


 

Telefon: 62 45 01 58

Vakttelefon fra
desember-mai

Vakttelefon

975 53 373

E-post

Daglig leder

Bjørn Bekkvang

Mob: 404 16 160

Adresse

Storvegen 18/ PB 154

2420/ 2421 Trysil

Vår rørleggerforretning utfører og leverer til nybygg og rehabilitering

Joar Løken AS driver i dag rørleggerfirma fra lokaler plassert i sentrum av Trysil. Vi er et av Trysils eldste håndverksbedrifter. Bedriften ble startet i 1952 da som rørlegger.

 

Vi har basert oss på å kunne serve vårt nærområde på best mulig måte, og derfor har vi våre fleste oppdrag i Trysil kommune, men vi tar også på oss jobb i Engerdal og Åmot.

 

Vi driver mest med hus og hytter, men tar også på oss mindre næringsbygg. Vi utfører alt fra reparasjoner av små lekkasjer til montering av større rør- og varmeanlegg i Trysil området og omegn. Vi leverer og monterer varmepumper til hytter og hus, samt nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg. Husk at vi også har vakt i vinterhalvåret. Med vår lange erfaring i bransjen, tør vi påstå at vi vet hva som trengs for å få et bra VVS anlegg her i distriktet.

 

Baderomsforretning Trysil

Baderom

Skal du bygge nytt bad eller pusse opp det gamle?
Vi leverer alt du trenger til badet ditt. - Baderomsmøbler, dusjkabinetter, dusjvegger, toaletter,  badekar, kraner, hyller mm.

Baderomsforretning Trysil

Vi har anerkjente leverandører som byr på god kvalitet og moderne  design. Våre ansatte vil kunne gi deg råd, veiledning og nødvendig brosjyremateriel slik at du kan sette et personlig preg på baderom, WC- og kjøkken.


Trenger du rørlegger, så ta kontakt med oss!