Tjenester

Ekte håndverkere

Hos oss kan du være trygg på å få det du blir lovet. Vi tilbyr håndverkertjenester av det solide slaget og leverer både standard og spesialtilpassede løsninger.

Rørleggertjenester Kristiansand

  • Vi utfører inspeksjon av rør og alt av rørservice. Enten det trenges å bytte rør etter brudd eller det må renses, spyles eller stakes i tette rør.
  • Vi tar på oss alt av nybygg, både som total- eller del-entrepriser.
  • Trenger dere å bytte toaletter, urinaler eller vannklosett, armaturer, kraner, varmtvannsberedere, radiatorer og annet VVS materiell er dere velkommen til å ta kontakt med oss.
  • Vi rehabiliterier og moderniserer både bad og kjøkken.
  • Vi tilbyr også vannbåren gulvvarme, varmepumper, varme- og kjøleanlegg.

Bildene over viser eksempler på arbeid vi har utført. F.v. et bad med dusjhjørne. Til høyre vises et av våre mange moderne baderom

Kvalitetsinnredning

Vi samarbeider bare med de beste leverandørene og har gode priser vi kan tilby deg som kunde. Kvalitet er viktig når du skal bygge våtrom eller oppholdsrom med vann i kran eller dusj.

Vi gir deg gode råd som gjør rommet trygt og huset lengst mulig levetid.

Mange bor i dag i leiligheter, og dere har kanskje en hybel for utleie dere ønsker å pusse opp. Vi kan tilby produkter i alle størresler og fasonger.

Man trenger ikke alltid følge strømmen. Hva med å lage et baderom som skiller seg litt fra mengden? Vi har utvalget og kan gi deg gode råd dersom du ønsker en litt annerledes innredning.

Vi har et stort utvalg av blandebatterier og kan tilby det aller meste som finnes av baderomsprodukter i bransjen.