Litt om oss

Rørleggerbedriften så dagens lys i 1961 da Arne Nilsen startet for seg selv. Interessen og entusiasmen for faget ble videreført til hans barn, som igjen videreførte den til sine barn. I dag treffer du både andre og tredje generasjon i butikken og ute i felten.

Familien er ikke alene om å sørge for at bedriften går rundt. Totalt er det 20 ansatte, fordelt på butikk og rørleggerservice.

Butikken i Gelertsens gate på Holmen er den mest kjente. Det var her rørleggereventyret begynte på 60-tallet.

Utvidet tjenestetilbudet

De siste årene har familiebedriften også utvidet fagområdet sitt. På den måten er de mindre avhengig av eksterne firmaer for å få jobben gjort.

De har blant annet fire gravemaskiner og en spylebil – samt folk til å betjene dem. Etter endt graveoppdrag sørger de for at området ser pent og ryddig ut. Om ønskelig kan de også legge ferdigplen eller stein, alt etter hva kunden foretrekker.

Andre oppdrag inkluderer rehabilitering, TV-inspeksjon og høytrykksspyling.

– Vi har alt vi trenger til å bistå våre kunder. Med egne folk og utstyr kan vi være raskt på plass slik at kundene får den hjelpen de trenger. Vi er dyktige på å hjelpe folk, smiler Truls.

Siden oppstarten i 1961 har familien Nilsen og deres team sett en bransje i endring, men det er noe som har blitt uendret: Service og kundepleie!

Det har resultert i en rekke faste kunder og varme anbefalinger. For de ansatte er tilbakemeldinger som «vi fikk dere anbefalt av pappa, bestemor, venner eller naboen» blitt en del av arbeidsdagen.