AFI vann & varme AS

Personlig service og kvalitet til riktig pris. Vi tar de fleste typer rørleggeroppdrag i Fredrikstad, Hvaler, Sarpsborg, Moss, Halden og omegn.

Nytt Bad

Vi gjør hele jobben for deg helt fra bunnen til et ferdig nytt bad helt etter dine ønsker. Vi hjelper deg med planlegging og skaffer alle håndverkere til ditt nye baderom.

Oppvarming av din bolig

Spør rørleggeren. Velg riktig oppvarmingskilde for deg og dine behov.

Med så mange forskjellige løsninger, produkter og leverandører å forholde seg til, er faglig kompetanse og erfaring en forutsetning for å ta de riktige valgene.

Rørleggeren er uavhengig av leverandørene og kan ha fokus på gode løsninger og kvalitet til kundens beste. Hvor forberedt er du på fremtidens energiløsninger? Det beste grunnlaget er lagt hvis du velger eller allerede har vannbåren varme for radiatorer eller gulvvarme. Har du det på plass kan vi skreddersy løsninger etter mulige energikilder, byggets størrelse, dine krav til inneklima, økonomisk planlegging og omverdenens stadig større fokus på miljøvennlige løsninger.

Mulige energikilder sammen med vannbåren varme kan være:

  • Bergvarmepumper
  • Luft/vann varmepumper

Disse kan kombineres med el.kjeler, eksisterende oljekjeler, vedkjeler, pelletskjeler, solvarme, fjernvarme og andre fremtidige energikilder. Den beste investeringen på lang sist er uten tvil bergvarmepumpe eller luft/vann når man vurderer økonomi, komfort og miljøvennlighet samlet. Man kan generelt si at man sparer ca 50 % av fyringsutgiftene ved valg av ovenstående varmepumpesystemer. Bergvarmepumpeanlegg koster mer enn luft/vann varmepumper men har lengre levetid og noe bedre energiopptak ved streng kulde. Har ikke ditt hus vannbåren varme, kan luft-luft varmepumpe være en god løsning.

Kvalitet + service + riktig pris = fornøyde kunder.

Vi kan også tegne opp serviceavtaler hos oss for sanitæranlegg, varmeanlegg og hytte/fritidsbolig

Sertifikat

  • FFV
  • Mester
  • Godkjent ansvarsrett (f.o.m. 2017)
  • Vi har lærling
  • Godkjent ansvarsrett