Tjenester

Bilde som illustrere akutt hjelp

Akutt hjelp

Trenger du akutt hjelp, ring oss på:

+47 918 28 080

Rørleggermester Olsen nybygg

Nybygg

Går du med planer om å bygge nytt hus. Husbygging krever en del gjennomtenkning, planlegging og at du gjør hver ting i riktig rekkefølge. Ta gjerne kontakt med oss i god tid før du starter opp. Vi har lang erfaring med å finne gode løsninger som er tilpasset dine behov.

Bilde som illustrerer rehabilitering

Rehabilitering

Vi utfører oppussing og rehabilitering av alle typer boliger uansett alder. Noen ønsker å modernisere mens andre ønsker å tilbakeføre hele eller deler av bygningen til den opprinnelige stil. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sluttføre et resultat du blir fornøyd med.

Bilde av frittstående badekar

Våtrom

Våtrom skal prosjekteres og utføres slik at det ikke oppstår skade på konstruksjoner og materialer på grunn av vannsøl, lekkasjevann og kondens. Rørleggermester Olsen har mesterbrev. Denne tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget.

Rørleggermester Olsen Vannbåren varme Vannbåren varme

Steingulv, fliser, parkett, laminat eller gulvbelegg, mulighetene er mange og valget er ditt. Vannbåren gulvvarme passer i hele huset, uavhengig av gulvtype. Enten du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt. Gulvvarme gir et godt inneklima. Ingen fare for overoppheting eller oppvirvling av støv.

Bilde av avløpsrør

Avløp

Ulike avløpsrør har ulik levetid og forenklet kan vi si at rør som er 30 – 50 år gamle kan ha mistet noe eller mye av sin opprinnelige funksjon. Rørenes funksjon og standard påvirkes av faktorer som råvarer, bevegelser i huset og hva som renner igjennom rørene. Vi kan rehabilitere alle rør, fra dusjen ut til kommunens rør i gata.