Rørleggermester Kjell Horn AS

VVS butikken i sentrum finner du i 2. etg i Elvegårdsveien 5

Totalt er det 6 ansatte i Kjell Horn AS, hvorav 3 rørleggere, 1 lærling, og 2 i butikken. I tillegg til rørleggervirksomheten, driver firmaet også butikk. Rørleggerfirmaet ble startet av Kjell Horn i 1986, og i 1995 åpnet butikken.

107 kopi.jpg

Kunder fra hele Lofoten

Butikklokalene til Kjell Horn AS er på 300 kvadratmeter, og er tilknyttet et lager med samme areal. Her får du gode råd og veiledning, og kundene kommer hit fra hele Lofoten. Vi gjør vårt beste for å kunne yte kundene våre service. Strategien vår har hele tiden vært å konsentrere oss om kunder på privatmarkedet. Dermed har vi jobbet jevnt og trutt i et godt og stabilt marked her i Lofoten. I det siste har det skjedd en opptrapping i boligbyggingen her i området.

Bilde av Eivind.jpg

Kjell Horn (del 2) portretter-4 Line2.jpg

Her får kundene gode råd og veiledning fra Line og Eivind som dere møter i butikken.

Bad og vaskerom

Vi har ganske mange oppdrag for nye eneboliger nå, og da er det først og fremst bad og vaskerom vi leverer produkter til. Samtidig øker markedet for små leiligheter og eneboliger, siden vi her, som i landet forøvrig, får stadig flere single og enmannshusholdninger. Det er først og fremst forbrukerkunder som enten skal bygge nytt eller renovere bad eller vaskerom som besøker oss, og hos oss får de gode råd og god oppfølging.

Bilde av staben til Kjell Horn AS.jpg

Hele staben til Rørleggermester Kjell Horn AS

Sertifikat

  • FFV
  • Mester
  • Godkjent ansvarsrett (f.o.m. 2017)
  • Rørentreprenørene Norge (NRL)
  • Godkjent ansvarsrett