Rørleggermester Kjell Horn AS

VVS butikken i sentrum finner du i 2. etg i Elvegårdsveien 5

Totalt er det 5 ansatte i Kjell Horn AS, hvorav tre er rørleggere og 2 i butikken. I tillegg til rørleggervirksomheten, driver firmaet også butikk. Rørleggerfirmaet ble startet av Kjell Horn i 1986, og i 1995 åpnet butikken.

Bilde av Eivind og Kjell Horn foran butikken

Butikklokalene til Kjell Horn AS er i 2. etasje på dette bygget i Leknes sentrum. Foran står Eivind Horn (til venstre) og Kjell Horn.

Kunder fra hele Lofoten

Butikklokalene til Kjell Horn AS er på 300 kvadratmeter, og er tilknyttet et lager med samme areal. Her får du gode råd og veiledning, og kundene kommer hit fra hele Lofoten. Vi gjør vårt beste for å kunne yte kundene våre service. Strategien vår har hele tiden vært å konsentrere oss om kunder på privatmarkedet. Dermed har vi jobbet jevnt og trutt i et godt og stabilt marked her i Lofoten.  I det siste har det skjedd en opptrapping i boligbyggingen her i området.

Bilde av Eivind Horn i butikken

Her får kundene gode råd og veiledning fra Eivind Horn, som styrer butikkdelen av bedriften. 

Bad og vaskerom

Vi har ganske mange oppdrag for nye eneboliger nå, og da er det først og fremst bad og vaskerom vi leverer produkter til. Samtidig øker markedet for små leiligheter og eneboliger, siden vi her, som i landet forøvrig, får stadig flere single og enmannshusholdninger. Det er først og fremst forbrukerkunder som enten skal bygge nytt eller renovere bad eller vaskerom som besøker oss, og hos oss får de gode råd og god oppfølging.

Rørleggermester Kjell Horn AS

Elvegårdsveien 5

8370Leknes

Kjell Horn

913 93 830

Åpningstider

Man-fre: 9-16

Lørdag: 10-14

Tjenester

 • Butikk
  butikk.jpg

  Vi har butikk! Hos oss finner du flere baderomsprodukter i utstilling. Baderomsmøbler, vaskeromsmøbler, armatur til dusj, kjøkken og bad, dusjløsninger samt butikkansatte med svært god kjennskap til disse produktene. Hos oss kan du bestille både produkter og rørleggertjenester, se produktene «live» før du handler, samt få gode råd og innspill fra fagpersoner innen VVS.  Velkommen innom for en uforpliktende prat.

   

 • Service
  service.jpg

  Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

 • Sanitær
  sanitær.jpg

  Innvendige vann- og avløpsinstallasjoner fra kommunale ledninger til alt inne i huset. Montering av tekniske vannsystemer, synlige og skjulte, samt utstyr koblet til vann og avløp. Prosjekteres og utføres slik at god hygiene og helse blir ivaretatt, vannkvaliteten ikke forringes og slik at avløpsvann bortledes i takt med tilført vannmengde.

 • Rehabilitering
  Bilde av skruerModernisering/ oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg. Våre rørleggere er spesialister på å skreddersy tidsriktige og energisparende løsninger for private og bedrifter. Vi gjør alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.

Sertifikat

 • Mester