Rørleggermester Kjell Horn AS

VVS butikken i sentrum finner du i 2. etg i Elvegårdsveien 5

Totalt er det 5 ansatte i Kjell Horn AS, hvorav tre er rørleggere og 2 i butikken. I tillegg til rørleggervirksomheten, driver firmaet også butikk. Rørleggerfirmaet ble startet av Kjell Horn i 1986, og i 1995 åpnet butikken.

Bilde av Eivind og Kjell Horn foran butikken

Butikklokalene til Kjell Horn AS er i 2. etasje på dette bygget i Leknes sentrum. Foran står Eivind Horn (til venstre) og Kjell Horn.

Kunder fra hele Lofoten

Butikklokalene til Kjell Horn AS er på 300 kvadratmeter, og er tilknyttet et lager med samme areal. Her får du gode råd og veiledning, og kundene kommer hit fra hele Lofoten. Vi gjør vårt beste for å kunne yte kundene våre service. Strategien vår har hele tiden vært å konsentrere oss om kunder på privatmarkedet. Dermed har vi jobbet jevnt og trutt i et godt og stabilt marked her i Lofoten. I det siste har det skjedd en opptrapping i boligbyggingen her i området.

Bilde av Eivind Horn i butikken

Her får kundene gode råd og veiledning fra Eivind Horn, som styrer butikkdelen av bedriften.

Bad og vaskerom

Vi har ganske mange oppdrag for nye eneboliger nå, og da er det først og fremst bad og vaskerom vi leverer produkter til. Samtidig øker markedet for små leiligheter og eneboliger, siden vi her, som i landet forøvrig, får stadig flere single og enmannshusholdninger. Det er først og fremst forbrukerkunder som enten skal bygge nytt eller renovere bad eller vaskerom som besøker oss, og hos oss får de gode råd og god oppfølging.

Sertifikat

  • FFV
  • Mester
  • Godkjent ansvarsrett (f.o.m. 2017)
  • Rørentreprenørene Norge (NRL)
  • Godkjent ansvarsrett

Rørleggermester Kjell Horn AS er medlem av