Tjenester

 • Fjerning av oljefyr

  oljefyr

  Fra 1. januar 2020 er det et nasjonalt forbud mot oljefyring. En nedgravd oljetank kan være både miljø- og helseskadelig.

  Som huseier er det du som er ansvarlig ved en eventuell oljelekkasje og har du en oljetank som ikke lenger er i bruk kan det være krav om at denne fjernes fra eiendommen.

  Nedgravde oljetanker i stål vil ruste over tid

  Lekkasjer kan bli svært kostbare å håndtere og du er ansvarlig for forurensing en lekkasje eventuelt kan gi. Det kan derfor være lurt å fjerne oljetanken og få en god installatør på besøk. Da kan man også samtidig se på mulighetene for å installere andre varmeløsninger eller varmepumper. 

 • Serviceavtale
  rørleggertegninger

  Vi inngår serviceavtale

  Det er viktig at ditt anlegg får jevnlig vedlikehold for å oppnå optimal drift og sikkerhet. En årlig service- og vedlikeholdsvtale kan tegnes for å ivareta blant annet garanti på produktet.

 • Avtale befaring
  Avtal befaring

  Enten du ønsker å pusse opp badet eller montere varmepumpe. Uansett jobb, stor eller liten - vi hjelper deg!

  Ta kontakt i dag.

 • Service
  Rørlegger som smiler til kamera

  Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg.

  Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg.

  Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

 • Sanitær
  Sanitær

  Vårt ekspertiseområde strekker seg fra kommunale ledninger helt inn i hjertet av boligen, der vi tar ansvar for alle aspekter av innvendige vann- og avløpsinstallasjoner. Fra starten av prosessen til fullføringen, prioriterer vi presisjon, funksjonalitet og ivaretakelse av helse og hygiene.

  Når det gjelder innvendige vann- og avløpssystemer, er vårt dedikerte team spesialisert i montering av tekniske vannsystemer, både synlige og skjulte. Vi tar oss av alt fra valg av rørmaterialer og dimensjoner til korrekt installasjon av sanitærutstyr. Vår tilnærming til prosjektering og utførelse er nøye planlagt for å sikre at hygiene og helse blir forsvarlig ivaretatt gjennom hele prosessen.

 • Varme
  Varme termostat

  Varmeanlegg er et anleggssystem hvor oppvarmingen skjer fra et sentralt kjelanlegg som drives med olje, gass, fast brensel, solvarme, varmepumpe og/eller elektrisk kraft.

  Et sentralvarmeanleggs hovedkomponenter er kjelen, rørsystemet, vannbåren gulvarme, konvektorer, radiatorene og automatikken for styringen av varmeavgivelsen. Fra det sentrale kjelanlegget distribueres det varme rundt om i bygget med et varmebærende medium som kan være vann, damp eller luft. Vi monterer alle typer vannborene anlegg i boliger og industribygg.

  Varmeanlegg er et anleggssystem hvor oppvarmingen skjer fra et sentralt kjelanlegg som drives med olje, gass, fast brensel, solvarme, varmepumpe og/eller elektrisk kraft. Et sentralvarmeanleggs hovedkomponenter er kjelen, rørsystemet, vannbåren gulvarme, konvektorer, radiatorene og automatikken for styringen av varmeavgivelsen. Fra det sentrale kjelanlegget distribueres det varme rundt om i bygget med et varmebærende medium som kan være vann, damp eller luft. Vi monterer alle typer vannborene anlegg i boliger og industribygg.

 • Rehabilitering
  Rehabilitering

  Når det kommer til modernisering og oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg, er våre erfarne rørleggere dedikert til å levere skreddersydde, tidsriktige og energisparende løsninger for både private og bedriftskunder. Vårt fokus ligger på å tilby omfattende tjenester som dekker alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.

  Våre rørleggere tar sikte på å forstå kundens spesifikke behov og utfordringer knyttet til deres eksisterende sanitær- og varmesystemer. Ved å kombinere bransjeekspertise med innovasjon tar vi hånd om alt fra feilsøking og reparasjoner til design og implementering av moderne, energieffektive løsninger.

 • Næring
  VA

  Enten det gjelder installasjon, vedlikehold eller oppgradering av fasiliteter, er vårt mål å skape optimale arbeidsmiljøer som legger til rette for økt produktivitet og trivsel.

  Vårt dedikerte team fokuserer på å levere høykvalitets løsninger til det profesjonelle markedet, med spesiell vekt på offentlige bygg. Vi har solid erfaring med å betjene ulike sektorer, inkludert produksjonsanlegg, butikker, lagerbygninger, verksteder og mer. Ved å kombinere ekspertise, innovasjon og pålitelighet sikrer vi at våre kunder får skreddersydde løsninger som oppfyller deres unike behov.

 • Varmepumpe/solenergi
  varmepumpe

  En varmepumpe er en maskin som benyttes til å transportere varme fra et lavere til et høyere temperaturnivå under forbruk av mer høyverdig energi, oftest elektrisk kraft.

  Virkemåten er gratis fornybar energi som pumper varme fra omgivelsene til det stedet som skal oppvarmes. Vanlige varmekilder er uteluft, sjø, jord og grunnvarme, samt industriell spillvarme. Varmepumpe klassifiseres derfor som teknologi for utnytting av fornybar energi. Systemet gir en varmeproduksjon som kan være det mangedobbelte av det man putter inn i form av elektrisk kraft. Dette er et veldig godt alternativ hvis du skal bytte ut oljekjelen.