Fagertun Hage Andebu 10 selveierleiligheter

Steinsnesbukta 32 leil fordelt på 6 bygningskropper varme og sanitær

I Steinsnesbukta har vi vert med å levere 32 leil fordelt på 6 bygningskropper. Vi har levert komplett sanitæranlegg samt vannbåren varme med energisentral i alle leiligheter.

Lindhøy skole varmeanlegg

I Nordbygget på Lindhøy skole har vi levert og prosjektert radiatorer og viftekonvektorer for en mer energiøkonomisk oppvarming av skolen. Eiendomsbesitter har fått ny varmesentral til hele skole området og nordbygget er ett av byggene som tidligere har vert varmet på strøm. Omlegging til vannbåren varme som varmes via energisentral fra borehull minsker drtfftsutgiftene og gir en mer behagelig og jevn temperatur.

3 Boliger i rekke

Boligprosjekt med 3 boliger i rekke. Hver bolig har to bad, vaskerom og kjøkken. Vi leverte alt av skjulte og synlige sanitær installasjoner.

Renovering av bad

Kunde ønsket seg nytt bad kombinert med vaskerom. Her totalrehabiliterte vi eksisterende rom og kunden fikk et flott nytt bad med elegante detaljer kombinert med praktiske funksjoner. Produkter bruke her er blant annet: Dusjtoalett fra Geberit (Mera), Dusjvegger fra INR, Dusjbatteri med takdusj fra Vola og servantbatterier fra Vola. Kontakt oss eller gå inn på vår nettbutikk for å se mer av hva vi kan levere av produkter og utstyr.

Nytt Bad i kjeller

Ubrukt kjeller ble omgjort til blant annet nytt bad. Her leverte vi alt til det ferdige badet og beholdt endel av de fine gamle detaljene som den gamle steinsatte grunnmuren.

Vi tar totalansvaret for oppføring og renovering av baderom og leverer alle fag som skal til for å nå det sluttresultatet du måtte ønske

Totalrenovering og utvidelse av bad

Her har vi hatt totalansvaret for rehabilitering og utvidelse av baderom. Vi har levert alt fra riving til ferdig bad med elektriske arbeider, tømrerabrbeider, fliselegging, membran og rørleggerarbeidet. Kunden har valgt flotte løsninger og vi ble veldig fornøyd med sluttresultatet.

Totalrehabilitering av bad

Totalrehabilitering av bad i enebolig.

Nybygg med 9 leiligheter

Nybygg 9 Leiligheter, sanitær og sprinkler.

Sinnasnekkern på TVNorge

Denne episoden var vi med : "Karoline og Nikolai er et ungt par med to barn og et oppussingsprosjekt. Deres eldste sønn har spesielle behov og trenger tilsyn hele døgnet, noe som går hardt utover familieliv og oppussing.

Nikolai overtalte Karoline til å være med på dette huskjøpet ved å forsikre henne om at han kunne ta mye av oppussingen selv. Det viste seg derimot raskt at Nikolai slett ikke var en kløpper på snekring og vedlikehold, og bekymringene tårnet seg opp. Trappen er løs, det elektriske anlegget virker ikke som det skal og både badet, vaskerommet og kjøkkenet er utslitt. Soverommet deres er et halvhjertet prosjekt med en madrass på gulvet. Situasjonen er nå blitt helt håpløs.

Denne episoden av Sinnasnekker'n sendes onsdag 10. september 2014 kl. 19.30 på TVNorge."

sinnasnekkern tvnorge.PNG