Tjenester

 • Rørinspeksjon/spyling
  Rørinspeksjon og spyling

  Rørinspeksjon foregår ved at et kamera føres inn i rørene og inspiserer disse innefra. Det er ofte behov for høytrykkspiling i forkant av en rørinspeksjon. Dette for at kameraet skal ha fri passasje.

  Normale feil som kan avdekkes under en rørinspeksjon er svanker med vannfylling, motfall, bruddskader, ujevnheter i rørveggene, avleiringer eller gjenstander som har kommet ned i avløpet.

 • Avtale befaring
  Avtal befaring

  Enten du ønsker å pusse opp badet eller montere varmepumpe. Uansett jobb, stor eller liten - vi hjelper deg!

  Ta kontakt i dag.

 • Service
  Rørlegger som smiler til kamera

  Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg.

  Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg.

  Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

 • Sanitær
  Sanitær

  Vårt ekspertiseområde strekker seg fra kommunale ledninger helt inn i hjertet av boligen, der vi tar ansvar for alle aspekter av innvendige vann- og avløpsinstallasjoner. Fra starten av prosessen til fullføringen, prioriterer vi presisjon, funksjonalitet og ivaretakelse av helse og hygiene.

  Når det gjelder innvendige vann- og avløpssystemer, er vårt dedikerte team spesialisert i montering av tekniske vannsystemer, både synlige og skjulte. Vi tar oss av alt fra valg av rørmaterialer og dimensjoner til korrekt installasjon av sanitærutstyr. Vår tilnærming til prosjektering og utførelse er nøye planlagt for å sikre at hygiene og helse blir forsvarlig ivaretatt gjennom hele prosessen.

 • Rehabilitering
  Rehabilitering

  Når det kommer til modernisering og oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg, er våre erfarne rørleggere dedikert til å levere skreddersydde, tidsriktige og energisparende løsninger for både private og bedriftskunder. Vårt fokus ligger på å tilby omfattende tjenester som dekker alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.

  Våre rørleggere tar sikte på å forstå kundens spesifikke behov og utfordringer knyttet til deres eksisterende sanitær- og varmesystemer. Ved å kombinere bransjeekspertise med innovasjon tar vi hånd om alt fra feilsøking og reparasjoner til design og implementering av moderne, energieffektive løsninger.

 • Næring
  VA

  Enten det gjelder installasjon, vedlikehold eller oppgradering av fasiliteter, er vårt mål å skape optimale arbeidsmiljøer som legger til rette for økt produktivitet og trivsel.

  Vårt dedikerte team fokuserer på å levere høykvalitets løsninger til det profesjonelle markedet, med spesiell vekt på offentlige bygg. Vi har solid erfaring med å betjene ulike sektorer, inkludert produksjonsanlegg, butikker, lagerbygninger, verksteder og mer. Ved å kombinere ekspertise, innovasjon og pålitelighet sikrer vi at våre kunder får skreddersydde løsninger som oppfyller deres unike behov.