Rør & Varme AS

Rørlegger i Oslo og Akershus

Rør & Varme AS er en rørleggerbedrift som holder til sentralt i Oslo. Vi er en allsidig rørlegger som tilbyr de fleste tjenester innen rørleggerfaget. Vi har i årene vi har vært i virksomhet som rørlegger opparbeidet solid erfaring.
 
Vi kan hjelpe deg med montering og service av varmepumper. Vi skifter ut gamle fyrkjeler og erstatter disse med varmepumper som benytter seg av luft og vann som kilde for oppvarming. Dette systemet kan så kobles opp mot eksisterende radiatorer eller vannbåren gulvvarme.

Vi jobber med forskjellige systemer og forskjellige merker.

Oppussing og totalrenovering av bad er også et område vi har spesialisert oss på. Vi utfører alt fra mindre utskiftninger av for eksempel toalett og dusjløsninger til total utskiftning og modernisering av rørsystemet. Vi har i årenes løp som rørlegger rehabilitert flere hundre bad, og er godkjent for ansvarsrett av Statens bygningtekniske etat. Vi er også en godkjent våtromsbedrift.
 
Rør og Varme AS ble etablert i 1989 og består av tre rørleggere. Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Oslo og Akershus og består både av privatkunder og bedriftskunder.

Tjenester

 • Service
  service.jpg

  Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

 • Sanitær
  sanitær.jpg

  Innvendige vann- og avløpsinstallasjoner fra kommunale ledninger til alt inne i huset. Montering av tekniske vannsystemer, synlige og skjulte, samt utstyr koblet til vann og avløp. Prosjekteres og utføres slik at god hygiene og helse blir ivaretatt, vannkvaliteten ikke forringes og slik at avløpsvann bortledes i takt med tilført vannmengde.

 • Varme
  varme.jpg

  Varmeanlegg er et anleggssystem hvor oppvarmingen skjer fra et sentralt kjelanlegg som drives med olje, gass, fast brensel, solvarme, varmepumpe og/eller elektrisk kraft. Et sentralvarmeanleggs hovedkomponenter er kjelen, rørsystemet, vannbåren gulvarme, konvektorer, radiatorene og automatikken for styringen av varmeavgivelsen. Fra det sentrale kjelanlegget distribueres det varme rundt om i bygget med et varmebærende medium som kan være vann, damp eller luft. Vi monterer alle typer vannborene anlegg i boliger og industribygg.

   

 • Rehabilitering
  Bilde av skruerModernisering/ oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg. Våre rørleggere er spesialister på å skreddersy tidsriktige og energisparende løsninger for private og bedrifter. Vi gjør alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.

Sertifikat

 • FFV
 • Mester