Nøtterøy Rørservice AS

Etablert i 2001 og som pr i dag består av 9 ansatte. Vi er en godkjent mesterbedrift som er medlem av Rørentreprenørene Norge (Tidligere Norske Rørleggerbedrifters Landsforening)

Vi samarbeider tett med en rekke andre håndtverkere og har en stor kundekrets. Vi jobber både for private, og bedrifter. Vi har kontor og lager i Løkkeåsveien 22B på Skallestad der vi er under samme tak som flere håndverkere.

Vi driver mye med rehab av bad og kan tilby sammen med god samarbeidspartnere pakke løsninger hvor vi tar jobben fra A-Å

Vi jobber mye for hyttefolk i distriktet, både til lands og til vanns der vi utfører forskjellige arbeider og har mange faste hytter hvor vi klargjør sanitær anlegget for vinteren samt går over og gjør klart før sommersesongen. Vi har båt som gjør at vi kan ta på oss oppdrag i skjærgården.

Vi har god og bred kompetanse på vannbårene varmeanlegg og varmepumper. Om du har behov for å skifte ut ditt fyringsanlegg, eller trenger service på et eksisterende anlegg, så ta kontakt med oss. Av varmepumper forhandler vi både Vaillant, Thermia og Bosch.

Ettersom vi har en lang historie med et tett samarbeid med Obos er vi godt kjent rundt i diverse borettslag i distriktet.

Trenger du hjelp til utvendige sanitær har vi også tett samarbeid med anleggsfirmaer som gjør at vi kan bistå med det meste når det gjelder stikkledninger til din bolig.

Sertifikat

  • FFV
  • Mester
  • Godkjent ansvarsrett (f.o.m. 2017)
  • Rørentreprenørene Norge (NRL)
  • Vi har lærling
  • Godkjent ansvarsrett