Om oss

Halvor Sveistrup AS utfører alle typer rørleggertjenester. Vi gjennomfører større og mindre prosjekter, yter vedlikeholdstjenester og serviceoppdrag til næringslivet og privatpersoner på Romerike.

Vi er totalleverandør av og spesialist på komplette bad og våtrom, samt utskifting av varmeanlegg basert på vannbåren varme. Våre erfarne medarbeidere bidrar gjerne med råd og veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av nye bad.

Vårt vareutvalg kjennetegnes ved gjennomgående høy kvalitet. Det er din garanti for et godt resultat, enten du skal skifte ut enkeltdeler eller pusse opp hele baderommet. Trenger du hjelper med installasjon av varmepumper, gulvvarme og vanlige utstyrsmontering, er vi din naturlige leverandør.

Det er ikke bare når rørene er tette eller vannlekkasjen er et faktum at du kan ha bruk for rørlegger.

Vet du egentlig alt en rørlegger kan tilby? Rørleggeren i dag er en fagmann med et bredt virksomhetsområde. Her er en sammenfatning av hva vi i Halvor Sveistrup AS kan tilby i dag, med linker til mer utfyllende informasjon om de forskjellige rørleggertjenestene: