MicroSilk® fra Interform

Interform tilbyr montering av MicroSilk® på utvalgte modeller (alle modeller i design serien samt Odin). Vi kan og levere MicroSilk® og luftmassasje på utvalgte produkter som Nemo 190x85, Nemo 180x80 og Era Plus 200x120. Denne teknologien sammen med vår elegante design og behagelige komfort gir en unik spa opplevelse.

Microsilk Kjell Horn

MicroSilk® er hydroterapi basert på mikrobobleteknologi.

Denne øker oskygenet i vannet opptill 70% mer enn vanlig springvann. Med mikrobobler: rundt 50 mikroner pr.diameter

Disse små mikroboblene har en svært helsebringende effekt da de trenger inn i hudens porer, fjerner urenheter og tilfører fuktighet. MicroSilk® gir vannet en melkehvit farge på grunn av de oksygenrike microboblene. Den øker kollagen produksjonen, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier på hudoverflaten og reduserer linjer og rynker.

Les mer om Microsilk på Interforms nettsider.

Les om Microsilk i PDF-hefte

Ny teknologi på badet

Verden går framover også når det gjelder utstyr på badet. Det er nok mange med hudproblemer som regelmessig benytter et varmt bad for å myke opp både hud og ledd, og gjelder også vær leder Arild Dahlen. Han har akkurat flyttet inn i nytt hus, og der valgte han et badekar med Microsilk-teknologi. Dette er en teknologi som tilfører vannet ekstra oksygen, i form av ørsmå bobler. Ikke et vanlig boblebad med andre ord. Arild forteller at når han setter i gang systemet blir vannet nærmest melkehvitt av småboblene, og han sier at han ikke har vært så bra av hudproblemene på mange år! Det vil ikke si så lite, for han har hatt til dels kraftige psoriasisutbrudd. Han skryter også av hvor behagelig og avslappende det er, og mener at dette ikke på noen måte kan sammenliknes med et vanlig varmt bad! Last ned PDF >>