Cxense Display

Stor-Oslo Rørleggerservice AS


 

  

Vakttelefon

918 82 872

E-post

Daglig leder

Magne Heede

Mob: 918 82 872

Adresse

Strømsveien 323 B

1081 Oslo

Vi har høy kompetanse på feltene vann-, varme-, ventilasjons, og sanitæranlegg.

Arbeidsområdene er nybygg, industribygg, rehabilitering av baderom, varmeanlegg, sprinkelanlegg, lekkasjesøking, ombygging, service og entrepriser til både private og næringsbygg. snart 40 års kompetanse gir trygghet.

 

Mindre arbeider som utskifting eller montering av bereder, klosett, servant, kraner, vaskemaskin og oppvaskmaskin gir vi gjerne en fast pris på over telefonen. Prisen inkluderer arbeid, transport, alle nødvendige rør og deler, momsen er inkludert. Hos oss får du helt garantert ingen ubehagelige overraskelser når du åpner regninga. Reparasjoner, lekkasjer og en del annet kan det være vanskelig å gi en fast pris på, men timeprisen og evt. delepriser kan du få på forespørsel.

 

 

Alle rørleggere hos oss er voksne, dyktige, har lang erfaring og svenne-, eller mesterbrev. Dette er selvsagt den beste garantien for at arbeidet holder en kvalitetsmessig høy standard.

 

Oppussing og rehabilitering krever litt mer forberedelser. Kom gjerne innom, ta med deg en skisse eller noen ideer om hva du ønsker, så ser vi på det sammen. Hvis nødvendig kommer vi hjem til deg for en befaring. Vi påtar oss gjerne gjennomføringen av hele jobben med rørlegger, murer, snekker, maler og elektriker. Det sparer deg for mye organisering og bryderi, og du er sikker på å få det som er lovet til avtalt tid.