Ansikt

placeholder-mobile.jpg

Om oss

VVS Eksperten er en rørleggerkjede med ca 480 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk. Du ser i oversikten over rørleggere hvilke VVS Eksperter som har butikk og hvilke som har vakt-telefon, i tillegg til hvilke tjenester de utfører. I utstrekning har VVS Eksperten rørleggere fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord.

Om du trenger rørlegger eller har spørsmål om produkter ta kontakt med en av våre medlemsbedrift. (Kjedekontoret har ikke utsalg og ingen komplett oversikt over hva alle medlemsbedriftene fører til en hver tid.)

Medlemsbedriftene er selvstendige juridiske enheter med eget organisasjonsnummer. VVS Eksperten AS er ikke eier av medlemsbedriftene hverken helt eller delvis. Medlemsbedriftene inngår således heller ikke i noe konsern med VVS Eksperten AS. VVS Eksperten AS er en selvstendig juridisk enhet og er ikke ansvarlig for medlemsbedriftene sin opptreden, handlinger eller mangel på slike. Kravshavere mot medlemsbedriftene kan derfor ikke fremsette tilsvarende krav mot VVS Eksperten AS.

Finn din rørlegger

Ansatte på kjedekontoret

Kontakt oss

Legg inn dine firmaopplysninger og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Vakttelefon

VVS-galleriet

Vår katalog

Se flotte løsninger til ditt hjem og les nytt og nyttig om baderom, kjøkken, vaskerom, varmeanlegg og mer

Se katalog

Tegn ditt bad

Tegn og planlegg ditt drømmebad. Ta gjerne med ditt forslag til nærmeste VVS Ekspert

Tegneprogram

Inspirasjon til
ditt nye bad!

Se våre inspirasjonsbilder med informasjon om de ulike produktene.

Inspirasjonsbilder

Finn din rørlegger