KJÆRE KUNDE.

I FORBINDELSE MED SMITTESITUASJONEN ER VI PÅLAGT Å STENGE BUTIKKEN.
 VI HAR ALLE RØRLEGGERE PÅ JOBB OG HAR STRENGT SMITTEVERN, FOR AT DERE OG VÅRE ANSATTE SKAL FØLE SEG TRYGGE.
 ØNSKER DU ET MØTE MED OSS OM NYTT PROSJEKT ELLER PÅGÅENDE PROSJEKT, ELLER SKULLE TRENGE NOE DELER/ UTSTYR. RING OSS ELLER SEND EN SMS/MAIL, SÅ KAN VI AVTALE ET MØTE.
DETTE UTFØRES DA MED MUNNBIND OG MINIMUM 1 METERS AVSTAND. DU KAN SELVFØLGELIG BESTILLE OPPDRAG PÅ TLF OG MAIL SOM VANLIG
TLF 64943090
SMS 46800110
POST@SKIROR.NO

 
MANDAG-TORSDAG 08.00-16.00
FREDAG 08.00-14.00
TA VARE PÅ HVERANDRE😊

Ski Rørleggerbedrift AS 

En rørleggerbedrift med 7 ansatte som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter på Østlandet.

Ski Rørleggerbedrift etablerte seg i 1986 i Follo og har hatt Follo og omegn som marked siden den tid. Vårt fokus fra starten av har vært å møte kundens krav i forhold til kvalitet, utvalg, pris og kompetanse.

I vår butikk kan du bli inspirert, og få faglig eksperthjelp på veien til et nytt prosjekt eller drømmebad. Vi har ca 100 kvm med baderomsmøbler og utstyr til hytte, skulle det være noe vi mangler hjelper vi deg med dette også.

Bilde av baderomsutstilling i butikk

I vår 100 kvm butikk tilbyr vi et bredt utvalg kvalitetsprodukter. Det er alltid gode tilbud hos Ski Rørleggerbedrift AS – kompetanse og service er en selvfølge. Vårt mål er også å tilstrebe og hjelpe med det vi ikke har inne, og hjelpe med gode løsninger om det skulle være enkelt eller utfordrende.

Velkommen til vår butikk i Ås!

Vår fagkunnskap gjør det trygt for deg å handle hos oss, vi vet hvor viktig det er å velge rett løsninger for å møte akkurat dine behov. Vi setter deg som kunde i fokus, og tenker alltid kvalitet, pris og utvalg for å kunne tilfredstille dine krav til en komplett VVS- og baderomsbutikk.

Ski Rørleggerbedrift AS

www.skiror.no

Brekkeveien 16

Ås

Åpningstider

Åpningstider:

Mandag 09-16

Tirsdag 09-17

Onsdag 09-16

Torsdag 09-16

 Fredag 09-14

Tjenester

 • Fjerning av oljefyr

   

  fjerningoljefyr.jpg

  2018 er siste år med fullt tilskudd. Hvis du i dag benytter olje som brennstoff til oppvarming av hus eller tappevann må du finne alternativ oppvarming før 2020. Det finnes flere ulike løsninger på markedet, men for de fleste vil det være fornuftig å investere i en form for varmepumpe som luft til vann eller væske til vann.

 • Butikk
  butikk.jpg

  Vi har butikk! Hos oss finner du flere baderomsprodukter i utstilling. Baderomsmøbler, vaskeromsmøbler, armatur til dusj, kjøkken og bad, dusjløsninger samt butikkansatte med svært god kjennskap til disse produktene. Hos oss kan du bestille både produkter og rørleggertjenester, se produktene «live» før du handler, samt få gode råd og innspill fra fagpersoner innen VVS.  Velkommen innom for en uforpliktende prat.

   

 • Service
  service.jpg

  Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper, serviceavtaler kan lages. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, montering av baderomsutstyr, vannutkaster, varmtvannsbereder osv.

 • Sanitær
  sanitær.jpg

  Innvendige vann- og avløpsinstallasjoner fra kommunale ledninger til alt inne i huset. Montering av tekniske vannsystemer, synlige og skjulte, samt utstyr koblet til vann og avløp. Prosjekteres og utføres slik at god hygiene og helse blir ivaretatt, vannkvaliteten ikke forringes og slik at avløpsvann bortledes i takt med tilført vannmengde.

 • Varme
  varme.jpg

  Varmeanlegg er et anleggssystem hvor oppvarmingen skjer fra et sentralt kjelanlegg som drives med olje, gass, fast brensel, solvarme, varmepumpe og/eller elektrisk kraft. Et sentralvarmeanleggs hovedkomponenter er kjelen, rørsystemet, vannbåren gulvarme, konvektorer, radiatorene og automatikken for styringen av varmeavgivelsen. Fra det sentrale kjelanlegget distribueres det varme rundt om i bygget med et varmebærende medium som kan være vann, damp eller luft. Vi monterer alle typer vannborene anlegg i boliger og industribygg.

   

 • Rehabilitering
  Bilde av skruerModernisering/ oppgradering av eksisterende sanitær- og varmeanlegg. Våre rørleggere er spesialister på å skreddersy tidsriktige og energisparende løsninger for private og bedrifter. Vi gjør alt fra små nødvendige utskiftninger til totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.
 • Næring
  Bilde av næringsbygg

  Vi arbeider mot det profesjonelle marked, også offentlige bygg.

  Produksjonsanlegg, butikker, lagerbygninger, verksteder osv.

   

 • VA
  va.jpg

  Vann og avløp, gjerne forkortet VA, er et viktig og omfattende arbeidsområde. Det omfatter kommunaltekniske og private anlegg for vann, avløp og infrastruktur, samt ledningsnettet frem til bygning. Vi kan hjelpe deg med rørleggertjenester som berører vannforsyning, avløpsvann og kloakk, fagområder som reguleres av en rekke lover og forskrifter.

   

 • Varmepumpe
  varmepumpe.jpeg

  En varmepumpe er en maskin som benyttes til å transportere varme fra et lavere til et høyere temperaturnivå under forbruk av mer høyverdig energi, oftest elektrisk kraft. Virkemåten er gratis fornybar energi som pumper varme fra omgivelsene til det stedet som skal oppvarmes. Vanlige varmekilder er uteluft, sjø, jord og grunnvarme, samt industriell spillvarme. Varmepumpe klassifiseres derfor som teknologi for utnytting av fornybar energi. Systemet gir en varmeproduksjon som kan være det mangedobbelte av det man putter inn i form av elektrisk kraft. Dette er et veldig godt alternativ hvis du skal bytte ut oljekjelen.

Sertifikat

 • ENØK
 • FFV
 • Godkjent ansvarsrett (f.o.m. 2017)
 • Mester
 • Rørentreprenørene Norge (NRL)
 • Vi har lærling

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.