Ski Rørleggerbedrift

Din rørlegger i nærmiljøet siden 1986

Er du på jakt etter en pålitelig rørlegger i Follo, Østfold og Omegn? Da trenger du ikke lete lenger! Ski Rørleggerbedrift er her for å løse alle dine behov innen rørleggertjenester med ekspertise, pålitelighet og enestående service.

Med årevis av erfaring og et dedikert team av fagfolk, er vi stolte av å være ledende i rørlegger faget.

Enten det er en akutt lekkasje, installasjon av nytt sanitærutstyr, oppgradering av varmeanlegget eller oppussing og rehabilitering av bad, så kan du stole på at vi får rørleggerjobben gjort kvalitetsmessig.

Hos Ski Rørleggerbedrift setter vi kundens behov først. Vårt team vil alltid være tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi gode råd.

Rørlegger i Ski

Vår rørleggerbutikk i Ås

Her finner du inspirerende og nøye utvalgte produkter fra kvalitetsleverandører og gode tilbud. Vi leverer alt fra baderom - og vaskerominnredning, toaletter, dusjer, fliser, rengjøringsmidler. Vi har også et godt utvalg av gaveartikler og baderoms tilbehør.

Vår fagkunnskap gjør det trygt for deg å handle hos oss, vi vet hvor viktig det er å velge rett løsninger for å møte akkurat dine behov. Vi setter deg som kunde i fokus, og tenker alltid kvalitet.

Kom innom og finn inspirasjon, vi har mange flotte utstillinger i vår butikk. 

Vi hjelper deg også å tegne og planlegge ditt bad.

 

Sertifikat

  • FFV
  • Mester
  • Godkjent ansvarsrett (f.o.m. 2017)
  • Rørentreprenørene Norge (NRL)
  • Vi har lærling
  • Boligmappa