Bedrift og anlegg

Ski Rørleggerbedrift utfører alle typer rørlegger og VVS-arbeid, rørservice og oppussing av bad, våtrom og kjøkken for bedrifter, borettslag og privatpersoner. Som en del av vår produktportefølje tilbyr vi fordelaktige rammeavtaler innen VVS og rørservice til bedrifter, sameier og borettslag. Rammeavtalen kan tilpasses Deres behov og ønsker.

Rammeavtaler

Som en del av vår produktportefølje tilbyr vi fordelaktige rammeavtaler innen VVS og rørservice til bedrifter, sameier og borettslag. Rammeavtalen kan tilpasses Deres behov og ønsker. Ved å inngå en rammeavtale med vårt firma får du en partner som har god økonomi, vi garanterer service og kvalitet til avtalt tid, og du får arbeidet utført av et firma som har alle nødvendige papirer i orden. Og du kan være trygg på at vi er her for deg også i fremtiden, slik at du kan gjøre gjeldene den 5 års garantien som ”Lov om håndverkstjenester” gir deg i Norge.

En rammeavtale med Ski Rør gir følgende fordeler:

  • Rabatterte priser på varer og tjenester
  • Prioritering av oppdrag og raskt oppmøte
  • Årlig inspeksjon av VVS-utstyr i felles anlegget
  • Ett fast kontaktpunkt å forholde seg til, med høy tilgjengelighet
  • En solid og profesjonell partner som kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen
  • Avtalen gir også fordeler for beboere som tilhører borettslaget eller sameiet.
  • Avtalen gir også tilgang til vårt brede tverrfaglige spekter av underleverandører/partnere.
  • Vi kan også tilby følgende tilleggstjenester samlet eller hver for seg i vår rammeavtale. Omfang og pris avtales ift. kundens størrelse og type/omfang av VVS-anlegg.

Garantert responstid

Serviceavtale - Årlig /periodisk ettersyn og service på rør og VVS-utstyr. Overvåkning, alarmsentral og fjernstyring av varmeanlegg og tilsvarende VVS installasjoner. Tjenesten kan også utvides til full outsourcing av varmeanlegget inkludert utstyr, drift og vedlikehold. Rådgivning og konsulenttjenester. - Støtte og bistand ifm. prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken samt utbedringsarbeider på VVS anlegget samt koordinering og håndtering av skadesaker ift. forsikringsselskap og andre instanser.

Ski rørleggerbedridft bygg og anlegg

Ski rørleggerbedrift bygg og anlegg